Ready, steady, go! След като ви запознахме с инструктора и експерт по

...
Ready, steady, go!
След като ви запознахме с инструктора и експерт по
Коментари Харесай

Фитнес приключението с Nike и Хриси Парова започва

Ready, steady, go!

След като ви запознахме с инструктора и специалист по здравословно хранене Христиана Парова, както и с трите чаровни дами, които се съгласиха да се включат във фитнес предизвикването на Nike, пристигна време да забележим каква ще бъде първата от общо 8 тренировки, които Хриси избра за Блага, Ива и Алиса. В продължение на 8 седмици девойките ще упражняват благодарение на приложенията Nike+ Running & Nike+ Training Club, a ние от Miss Bloom, дружно с сътрудниците ни от списание JOY и списание OK!, ще следим техния напредък. 

 Nike Training Def 2 1

Проследете напредъка на Благомира във Фейсбук и Instagram 

 Nike Training Def 2 2

Вижте по какъв начин се оправя Ива в Instagram, както и във Facebook страницата на списание ОК! 

 Nike Training Def 2 3

Последвайте Алиса във Facebook 

Като за начало Хриси Парова селектира комплекс от три разнообразни тренировки, които девойките да извършват три пъти през първата седмица. Всяка от тях има друго предопределение, а дружно таргетират проблемите зони в цялото тяло. Първата, наречена Cardio Killer , е кардио подготовка за изгаряне на калории и е с дълготрайност от 15 минути. След нея дамите не престават с Tighten and Tone – силова подготовка, предопределена за подсилване на мускулите на краката, ръцете и корема, също с продължнителност от 15 минути. Накрая приключваме с Full Stretch Guide – компекс, предопределен за разпъване и разпределяне на мускулите в цялото тяло.

 nike 3 1

 nike 3 2

 nike 3 3

 nike 3 4

Ако и вие желаете да упражнявате с девойките, можете да свалите тренировките от  Nike+ Training Club и да се включите в нашето предизвикателство, което ще трансформира страхотната форма в безусловно допустима задача!

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР